Måndag igen

Så var det måndag igen och en fullspäckad arbetsvecka väntar. I dag borde jag också få lite klarhet gällande en del jobbgrejer. Eller det hoppas jag i alla fall, känns tråkigt att leva i ovisshet hela tiden.

Känns så konstigt att tänka att jag bara varit här i två veckor. SAmtidigt som tiden går fort känns det som om jag varit här i en evighet. Minnen från 2011 och 2007-8 smälter ihop med nuet och det känns faktiskt som om jag bott här läääänge och som om varken London eller Vietnam aldrig hänt. Fast det har de ju.

Det var förresten ”NO” som vann i valet igår, dvs. nej till referendumet så Villaran får hålla sin plats. Bra så.

Gick på min veckoliga manikyr igår och så och luncha med Mario.

Så mycket mer än det har jag inte att komma med just nu faktiskt.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s