Colombia???

Sedan jag började jobba här har ett stort frågetecken svävat i luften. Ett frågetecken som jag trodde skulle bli ett utropstecken i dag men icke sa nicke. Men jag tänker skriva det här i alla fall eftersom det idag blev 90% klart och jag orkar inte vänta med det mera.

Ja, just nu ser det ut som om denhär bloggen och dess skribent kommer att flyttas till Bogotá, Colombia till sex veckor fr.o.m. april. Vi har så galet mycket jobb där så det behövs någon ”på fältet” så att säga. Och eftersom vi på kontoret är min chef och jag så är det väl ganska naturlig att det är jag.

Jag har inget emot att åka dit, har varit i Bogotá en gång och jag älskade den staden. För jobbets del blir det också superintressant om än superhektiskt. Det skulle bara vara trevligt att få veta 100% snart, eftersom april kommer med stormsteg och sex veckor är ju en ganska lång tid.

Men med 90% säkerhet byter bloggen namnet till ”livet i Bogotá” fr.o.m. april till mitten av maj ungefär. Men 90% är ju inte 100%.  Imorgon är det kanske 95% säkert, vem vet.

Bogota

Bogotá

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s