Kvällen

Igår kväll var jag bjuden till Liisa och Miguel, ett finskt-peruanskt par som bor halva året här och halva i Finland. Vi var ett gäng finländare och peruaner , en egyptier och en fransman som samlades på deras terass för att äta grillat och dricka lite vin. Hade det riktigt trevligt.

Bild

De bor på 15.nde våningen och vyn är ganska amazing.

 

Bild

Alla var på gott humör och pratglada även fast det kasnske inte ser riktigt så ut på denhär bilden

Bild

Grillmästaren

Bild

Senare på kvällen tof MIguel fram gitarren och började spela.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s