Sabado

 

Hola amigos. En sån lat lördag. Vaknade ganska tidigt men steg inte upp före kl 12. Gick och tog en kaffe och strosade runt lite. Det verkar som om att jag har hittat en lägenhet! Ett rätt så nytt hus, lägenheten delad med en holländare, mitt sovrum är stort och har ett eget badrum. Och så är det en sådan lägenhet där hissen öppnas rakt in i vardagsrummet. Den ligger ganska nära där jag bodde sist jag var här faktiskt, i ett ganska lungt och trevligt område men en massa små lokala caféer, butiker osv.

Här är mitt nya hus (dit jag flyttar den 25:e)

BildMassa roliga caféer och butiker:

BildOch bara fyra kvarter härifrån:

BildMycket surfare i vattnet i dag:

Bild

Bild

 

 

 

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s