Det blev en isté

Mitt soffliggande blev avbrutet av min kompis Mario, som ringde och sa att han var på väg hit. Äntligen sågs vi igen, efter två år. Han var en av mina absolut bästa kompisar när jag var här första gången 2007-2008. När jag var här 2011 sågs vi inte så mycket men jag hoppas, hoppas att vi ska ses mycket nu. En så bra typ! Fast han jobbar helt för mycket.

BildSom jag skrev i inlägget nedan finns det ingen alkohol i hela staden, så vi gick på en isté fredagskvällen till ära.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s