International

äsch, skrev dethär inlägget redan innan föregående inlägg, men det försvann. Alltså jag var på ett event ordnat av Internations som är en organisation för ”internationellt sinnade” personer. Var aningen skeptisk till en början men hade jätteroligt. På plats var 250 personer från över 30 olika länder. De flesta var dock peruaner vilket gjorde det hela lite mer lokalt och roligare. Och jag råkade träffa en gammal bekant! Jag och David lärde känna varandra i Ayacucho som är en litenliten stad uppe i bergen, ca 18h med buss från Lima. Om jag inte minns helt fel så var han tillsammans med en Amerikansk flicka som bodde i samma hus som jag. Lustigt att träffa en bekant sådär bara. Både igår och idag har jag varit borta hemifrån från 9-23, så nu måste jag sova. Hejsvej!Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till International

  1. johanna skriver:

    Sounds great! I am a member of Internations Helsinki!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s