kvällen

Jag och en min kompis, som jag lärde känna här 2007, kom överens att vi skulle ses igårkväll. Så jag tänkte typ 19-20 tiden kanske. Han föreslog kl 23.30. Haha. Hade glömt att här börjar ”kvällen” lite senare än hemma i Finland. Vi sågs kl 23.30 på en bar med ett par andra av hans kompisar och hade det riktigt roligt. Talade gamla minnen och skrattade mycket. Vi konstaterade också att vi var unga då vi lärde känna varandra, herregud, jag var bara 21, och att vi båda hunnit göra en hel del under dessa år. Roligt med vänskaper som håller i sig även fast vi inte haft så mycket kontakt under åren. 

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s