Allting är relativt.

Det är lustigt det där med att allting är relativt och hur allting beror på vad man jämför med. Jag kunde förut tycka att Lima var en megakaotisk stad med galen trafik. Till viss del stämmer det väl fortfarande, men min vy på saken har förändrats drastiskt sedan jag bodde i Hanoi, Vietnam. Det är en kaotisk stad med absolut noll fungerade trafik. Om man jämför Lima med Hanoi är Lima ganska okej faktiskt. Om man jämför med andra huvudstäder här i Sydamerika är Lima ganska kaotiskt. För att inte tala om att jamföra med europa. Så tror jag att om man jämför Hanoi med t.ex. New Delhi så är Hanoi nog ganska lungt. Allt beror på hur man ser på saken. Någon kanske tycker Helsingfors är kaotiskt med mycket trafik.

Bild

Hanoi

Bild

Lima

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s