Hemma hos mej

Just nu bor jag i en tillfällig lägenhet. Ska bo här i en månad medan jag letar efter något annat. Tyckte att det var en bra lösning eftersom det nog skulle ha varit lite jobbigt med nytt jobb och lägenhetsjakt samtidigt. Och sen jetlag på det. Höghuset jag bor i är splitternytt. Och lägenheten är super! den finaste lägenheten jag någonsin haft. Hehe. Bild

Bild

Bild

Valde att inte lägga upp någon sovrumsbild eftersom jag redan hunnit få till stånd en årdentlig oreda.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s