avsked och packning…

Nästa gång jag skriver här är jag nog i Peru. Nu har så gott som alla avsked sagts och nästan allt är packat. Imorgon bär det av. Sjätte gången på åtta år som jag bryter loss och flyttar utomlands. Det har väl blivit en vana antar jag. Fast den här gången är nog annorlunda. Det är inte en praktik, det är inte studier, det är inte ett kort kontrakt. Det är ett jobb. Ett riktigt jobb. Den här gången vet jag inte hur länge jag stannar.

Känslan är också annorlunda denna gång. Samtidigt som jag är galet ivrig och glad för min egen skull så känns det svårare att lämna familj och vänner än vad det någonsin tidigare gjort. Men man måste följa sin egen dröm och sitt eget hjärta och alltid lyssna på magkänslan. Då blir det nog bra. 

Måste väl fortsätta packa lite till…

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s