Då är det dags igen

Nu är kontraktet påskrivet så då vågar man väl skriva det första inlägget här. Snart bär det iväg igen. Denhär gången tillbaks till Lima, Peru. Där har jag både studerat och gjort praktik. Denhär gången ska jag jobba på finpro. Hur länge vet jag inte, men minst ett år. Känns både bra och lite konstigt att jag hamnar tillbaka där. Tredje gången gilt eller hur man nu brukar säga. Jaja, men här kan man iallafall läsa om hur jag har det. Namnet är tillsvidare aningen missvisande eftersom jag ju ännu inte bor där. Just nu är det ”livet i Evitskog – tillbaka hos mina föräldrar” som gäller i tio dagar framöver. Kan vara minst lika spännande.

Snart byter jag ut dethär

Snart byter jag ut dethär…

...till dethär

…till dethär

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Då är det dags igen

  1. mamma skriver:

    ha det bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s